Over ons

Generaties vertrouwden reeds op de zekerheid van onze dienstverlening.

De huidige directeur, J.C. (Jan Kees) van den Bos, houdt zich inmiddels meer dan 35 jaar bezig met het transport. Het is niet vreemd dat hij het vervoer een uitdaging vindt, kijkend naar de historie van het familiebedrijf. De oorsprong ligt bij zijn grootouder die er vlak na de oorlog met zijn vrachtauto’s op uitging. Daarnaast heeft ook zijn vader zich meer dan 40 jaar ingezet voor het transport. De passie voor het vervoer zit hem dus zogezegd in het bloed.

Met zijn grote deskundigheid en ervaring wordt er samen met een betrouwbaar team van chauffeurs en medewerkers op kantoor voor gezorgd, dat er als een goed huisvader met uw lading wordt omgegaan. Het transport wordt stipt en, binnen de wet- en regelgeving, optimaal naar uw wensen uitgevoerd.

Uw conclusie moet zijn:

  • Als één van onze blauwe vrachtauto’s komt voorrijden, dan weet u zéker dat het goed komt!

Misschien meer willen weten over onze diensten of gewoon een keer langs willen komen om kennis te maken, maar een vrijblijvende offerte kan natuurlijk ook. Schroom niet om het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

    Naam*
    Email*
    Tel nr.*
    Bericht*